08-09-14

Reactie: Lieve natuurmanjak.

Reactie: Lieve natuurmanjak,

Door er 'gewoon' te zijn zoals je bent help je anderen al. Ook al besef je het vaak niet, het gebeurt wel.
Los van jouw originele verschijning heb je dan nog een pracht van een pracht van een blog:
http://natuurmanjak.skynetblogs.be /
Alleen al het kijken naar jouw aanbod op dat blog brengt welgekomen tintelingen teweeg.
Er staat ook een heel uitgebreid gamma aan vrolijk stemmende wetenswaardigheden op jouw natuurmajak-menu.
En als ik nu eens zeg en schrijf dat eender welk 'probleem' zichzelf oplost terwijl wij volop genieten van datgene waar wij (vaak onbewust) het liefst van alles mee bezig zijn?!
Onze gezamenlijke oerbron beschikt over het vernuftige vermogen om ons om de tuin te leiden en ons zaken of situaties te laten waarnemen die uit de Universele context getrokken zijn. Indien wij ons laten vangen aan die waarnemingen dan gaan we geloven dat er één en ander mis loopt en dan vergeten we volop te genieten van het volledige plaatje.
Met andere woorden, hoe meer mensen er durven/kunnen genieten vanuit een automatisch weten of vertrouwen dat alles perfect verloopt zoals het 'moet' verlopen om de Universele Perfectie te behouden des te meer waarnemingen we opdoen die het bestaan van deze Universele Perfectie bevestigen.
Het mooiste Geschenk dat we onszelf en anderen kunnen geven is door in volle Vertrouwen te durven leven alsof er nooit tekort aan Liefde en andere overvloed was.
Hiermee activeer je onzichtbaar doch automatisch datzelfde vermogen bij anderen.
Je hoeft daarvoor zelfs niet te praten met die ander, het gebeurt gewoon.
Maar....
als je angsten, twijfels en verdietjes activeert bij jezelf dan zet je die ook automatisch over op anderen. Jij bent dus degene die jouw buitenwereld mee gestalte geeft.
Het is dus én in ons eigenbelang én in het belang van de anderen om zelf zorgeloos (Glimlachend) te durven genieten en om zelf herkenbaar Liefdevol gebruik te durven maken van hetgeen ons élk moment overvloedig aangeboden wordt.
Bedankt om via jouw wens zoveel onzichtbare doch voor mij heel herkenbare wijsheid mee te sturen ;-)
Bedankt om er te zijn zoals je bent!
Bedankt voor de vertaling van de grechten uit Roemenië ;-) ;-)
Het is ook jou van harte gegund dat je steeds meer wonderlijke ervaringen mag opdoen die de Universele Perfectie bevestigen.
Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria

De commentaren zijn gesloten.